Nyt fra Skærup Tennisklub

Det er med stor glæde at vi har fået ”servet” den nye tennissæson i gang. Banen er gjort i topform. Det blev fejret med standerhejsning den 16. maj 2016, hvor vi nød lidt godt fra grillen, og fik slukket tørsten. Bagefter fik nye tennis interesserede mulighed for at udfordre hinanden på tennisbanen, mens andre hyggede sig med vores nyindkøbte mini-tennis spil. Dermed fik de prøvet at slå til tennisbolden, mens andre kunne spille lidt pétanque på petanque banen.
Tennisklubben har indkøbt et pétanque-sæt, så der er også mulighed for at kunne dyste med de tunge kugler.
Vi udlåner Tennis twister (lille bold kanon), 60 bolde, boldopsamler og ketcher som medlemmer kan låne gratis. For Ikke medlemmer koster det 40 kr. pr. time og 70 kr. for 2 timer.
Som noget nyt vil vi forsøge at arrangere en hygge-grill-aften, først i juni og medio august, hvor vi dels kan hygge os med lidt medbragt grill mad, og spille lidt tennis eller pétanque. Drikkevarer og pølser kan købes på stedet, hvis ikke man fik købt ind. –Så mød op og få en hyggelig aften sammen med andre gode mennesker, samt lidt spil tennis eller pétanque. Hold øje med vor hjemmeside, som løbende bliver opdateret.
I år har vi ændret vort kontingent, som nye priser fra 2016 Læg lige mærke til, at vi har lagt kontingent priserne om, for at gøre det mere overskueligt. Det koster stadig 300 kr. for en sæson for en person. Men der er kommet en ny husstands rabat, hvor hele husstanden kan spille for 500 kr.
Der er også lavet om på udlejningspriserne. Men se det hele under priser på vor hjemmeside: www.skaerup-tennis.dk.
Tennis tilmelding kan ske til alle i bestyrelsen, og er der spørgsmål kan Jan Rasmussen kontaktes på tlf. 40216205.
Vel mødt